tirsdag 11. november 2008

Mikke er årets spiller!


































Michal Hammer er årets Ljan-spiller! Mikke vant avstemningen knepet foran Arne Torp. Nettredaksjonen stiller seg i rekken av gratulanter.


Her er de seks beste i avstemninga:

6. Espen Bye, 7 poeng.
En av de som stemte sa følgende om Espen: "Fabelaktig våresesong. Glimrende offensivt, solid bakover. Lite fall i formen på sluten eller offer for trenerteamets pragmatiske holdninger?"

5. Tron Halvorsen, 8 poeng.
"Vist flott framgang på trening og har spilt seg til fast plass med godt spill, innsats og vinnervilje. et ekstra pluss for noen perler av mål".

4. Stig Henning Morken, 10 poeng.
"Stig styrer de bakre rekker uansett hvem han spiller med. Har levert på et høyt nivå hele sesongen og i tillegg skåret noen avgjørende mål".

3. Bjørnar Andersen, 24 poeng.
" Går foran på banen. Eksemplarisk kaptein. Drar laget i riktig retning når kampen kan tippe i begge retninger".

2. Arne Torp, 43 poeng.
"Skaper mye, både for seg selg og ikke minst for andre".
"Utrettelig jobbing, stor arbeidskapasitet, viktig som 1.ledd i forsvarsarbeidet, god til å holde på ballen, spiller andre gode, uselvisk og skårer mål".
"Jobber for to mann og gir spillerne rundt seg stor rom og muligheter. Arne setter også standarden på trening. Han er forferdelig vanskelig å spille mot".

1. Michal Hammer, 48 poeng.
"Stabilt høyt nivå og herlig teknikk".
"Sesongene 2007 og 2008 kan sammenlignes som natt og dag. Et eksempel på hva selvtillit gjør med fotballspillere".
"Har etter hvert funnet ut av ankerrollen på en utmerket måte. Vår viktigste spiller spillestilsmessig. Har etter hvert også tatt tak og begynt å tråkke til i duellene".

Ingen kommentarer: