fredag 16. januar 2009

Uavgjort i sesongpremieren

Det blei 2-2 og uavgjort i sesongpremieren mot Hammersborg i kveld.

Hammersborg leda to ganger, men Arne Torp utligna to ganger. Hammers spilte store deler av kampen med ti mann og sånn sett burde vi vunnet. Arne var også nære å bli matchvinner da han satte ballen i stolpen på åpent mål midtveis i andre omgang.

Hammersborg tok ledelsen etter at at de dro opp et innlegg på sin venstreside og skåringa kom på en heading etter litt fram og tilbake. Utligningen kom ikke lenge etter. Bjørnar Andersen gikk på et bra løp fra sin høyre indreløperposisjon og slo et godt innlegg. Inne i feltet ventet Arne og satte inn utligninga med høyrebeinet.

Seinere i første omgang fikk Hammersborg et billig straffespark etter at Terje gikk inn i en av sine susende taklinger og tok ball. Rene, som spilte en stor kamp, gikk feil vei og dermed gikk Hammersborg til pause med ledelse.

I andre omgang kom Per Bjarne Lindstad inn som spiss(?). Han var involvert i to to-målet. Per "Sparky" Lindstad møter oppspillet og slår i støtte til Ståle. Ståle slår ballen i bakrom hvor Arne går på et perfekt løp, dytter ballen forbi en keeper på bærtur og triller ballen i det tomme målet. 2-2.

Etter dette bølger det fram og tilbake. Arne får den største sjansen etter en tabbe av Hammersborgs keeper, men setter altså ballen i stolpen fra seksten meter på åpent mål. De siste fem minuttene har Hammersborg sine største sjanser i kampen og kunne fort vekk ha skåret seiersmålet, men Rene gjør to-tre glimrenden redninger.

Kraftig snøfall i dag gjorde at banen var nokså glatt, men fantastisk arbeid av Kristian Rosenberg og Pål Dalene sørga for at vi kunne gjennomføre dagens kamp. Så takk! Hvis snøfallet fortsetter spøker det for søndagens kamp.

Alt i alt er vi godt fornøyde med sesongpremieren. Sjøl om det betyr at vi ikke har slått Hammersborg noen av de fire gangene vi har møtt de det siste året er framgangen stor fra fjorårets sesongpremiere. Da tapte vi 1-7.

Banens tre beste spillere var nok Rene, Arne og Terje. Et ekstra pluss også til Dennis, som gjennomfører en veldig positiv debut.

Laget: Rene - Espen Bye, Bjarne, Stig, Dennis - Stig, Bjørnar, Tron, Michal - Ståle, Arne. Innbyttere: Nico og Per Bjarne (begge spilte 45 min).