tirsdag 13. oktober 2009

Flere priser fra avslutningsfesten

Det blei delt ut flere priser fra "offisielt hold" på fredag. Her kommer en oppsummering av prisene som ble delt ut.
TOPPSKÅRER 2009
Toppskårerprisen må i år som i fjor deles på to spillere. I fjor var det Arne Torp og Dida Steiro som delte prisen. I år deles prisen mellom to pur unge spydspisser. Med fem mål er årets Ljan-toppskårere: 

ARNE TORP OG RUNE HANSSON
ÅRETS MÅL 2009
Prisen for årets Ljan-mål 2009 gis for den avgjørende og vakre 
3-2-skåringen hjemme mot Hauketo. Skåringen kom på overtid og ga oss vår første seier for året. Thomas Hellenes la et perfekt frispark fra høyrekanten. På bakre stolpe blei ballen heada knallhardt i mål av: 
JAKOB SANDE

ÅRETS ASSIST 2009
Prisen for årets Ljan-assist 2009 går for det fantastiske forarbeidet til 
1-0-målet borte mot Klemetsrud. Tre Klemetsrud-spillere blei finta på ræva ute ved hjørneflagget og sjøl om ikke det påfølgende skuddet gikk i mål så hadde Rune Hansson en lett jobb med å sette returen i mål fra en meters hold. Til slutt vant vi kampen 4-1. Årets assist blei gitt av: 
JOHN GUSTAV LAUGERUD
INNSATSPRISEN 2009
I år som i fjor har vi hatt en stamme av spillere som stiller opp både på og utafor banen. Denne stammen er utrolig viktig for at vi har klart å skape den lagånden vi har i dag. For kontinuiteten i treningsarbeidet er det svært viktig med godt treningsoppmøte. Her er det en gjeng som er ekstra flinke. De stiller alltid på trening, minst med en spiller, som oftest med fire. De dusjer til og med... I denne “samkjørte” gjengen fortjener samtlige denne prisen. Årets innsatspris går derfor til: 
LEASEPLANMAFIAEN; MIKKE, ESPEN, PER OG STIG
ÅRETS NYKOMMER 2009
Årets nykommer har bidratt med masse humør, spilleglede og innsats. Han har godt oppmøte på trening og er aleine om å ha spilt alle offisielle kamper for Ljan i år. Etter en noe ujevn vårsesong som spiss har han i høst vært veldig god både som back og ving. Årets nykommer er ekte ljansgutt og heter:
JØRGEN KROGH ANKERSTAD

SPILLER MED STØRST FRAMGANG 2009
Til tross for at han brukt det siste året på å tjene konge og fedreland har vår kjære junior tatt store steg som fotballspiller i løpet av det siste året. Han er nå blitt en nøkkelspiller for Ljan IF og er den spilleren på laget som har det største potensialet. Spilleren med størst framgang i 2009 er: JAKOB SANDE

STARHEIMSOKKEN 2009
Espen Starheim og hans utrolig stygge oransje fotballstrømper er verdig en pris i seg sjøl. Og i år er også denne prisen på plass. Strømpene er sågar på plass som premie i tillegg til denne premien. Prisen “Starheimsokken” går til den spilleren som kom på trening eller kamp i det styggeste plagget. I år har det til tider vært svært hard kamp om dette trofeet. Men til tross for at han ikke lenger spiller for Ljan må Starheimsokken tildeles en ganske unik bekledning fra årets treningsleir. Med tights - og bare tights - nedentil går Starheimsokken 2009 til: DENNIS KLAUSEN FJELLSETH

Ingen kommentarer: