mandag 15. februar 2010

Seier mot rivalene fra Oppegård i åpningskampen

En skåring av Jørgen Ankerstad midtveis i 2.omgang sørget for 1-0-seier i årets første treningskamp.

Oppegård - NIF2 0-1 (0-0)
Mål: 0-1 Jørgen Ankerstad (66)
NIF2: Alexander Mythe; Per Bjarne Lindstad (Espen Bye i 45 min), Nico Krohn de Lange, Stig Henning Morken, Bjarne Johan Dyrøy; Terje Landsgård, Jakob Sande, Andreas Ovedal (Michal Hammer i 45 min), Bjørnar Andersen (c), Jørgen Ankerstad; Arne Torp.
Gult kort: Andreas Ovedal.

Jørgen Ankerstad har i år fått plass i a-stallen i Nordstrand. Søndag kveld var han likevel tilbake på NIF2. Han markerte det med å bli matchvinner.

Målet kom etter at Arne løp opp et oppspill nede i hjørnet på venstrekanten. Jørgen kom på løp bakfra, Arne spilte ballen ut i 45 grader, Jørgen limte ballen inn nede ved lengste stolpe fra 13 meter.

Det var i det hele tatt lite å si på seieren. Oppegård hadde nesten ikke målsjanser, mens vi misbrukte en rekke både store og små sjanser.

I første omgang hadde Jørgen, Arne og Bjørnar store sjanser. Men etter en jevnspilt 1.omgang gikk vi til pause med 0-0.

I andre omgang bytta Oppegård ut noen av sine beste spillere. Blant annet "ungkalven" i midtforsvaret. Det førte til at de nesten ikke skapte noenting etter pause. Oppegårds største sjanse var det faktisk Bjarne og Alex som sto for...

I tillegg til skåringa kunne og burde Arne, Terje og Jakob ha skåra i 2.omgang. På videoen under ser vi Arne heade over på en corner fra Jakob tidlig i 2.omgang:

Det var likevel en veldig gledelig start på treningskampsesongen. Ikke så ofte vi holder nullen og at vi gjorde det i dag var i stor grad grunnet meget solid spill av Alex, Stig og Nico.

Framover i banen var det etter hvert mange som leverte varene. Arne mangla bare skåringen og blei dessverre skada ett minutt før slutt. Se video:

Bjørnar, Jakob, Terje og Jørgen leverte 90 solide minutter. Men det var også gledelig å se Mikke tilbake i kamp. Han delte på ankerjobben med den nybakte far, Andreas Ovedal.

Neste treningskamp er torsdag 25.februar mot Sandaker hjemme på Hallagerbanen.