lørdag 2. oktober 2010

Priser for sesongen 2010

På gårsdagens avslutningsfest delte coachen ut en del priser. Det var følgende priser:

Toppskårer 2010
Han blei toppskårer både i 2008 og 2009, da med henholdsvis 7 og 5 mål. I år la han sammen de to antallene og endte på 12 mål. Årets toppskårer er ARNE TORP!















Årets mål 2010
Litt vanskelig å komme utenom dette målet, syns coachen, til tross for at han skåret det sjøl. Etter en glimrende enmeterspasning fra Arne smelte Ståle til rett fra avspark og skåret fra midtbanen mot Kurer. Årets mål blei skåret av STÅLE BJØRNERSEN.







Årets assist 2010
Denne prisen går til årets siste assist. Han spilte kun 40 minutter fotball i år. Likevel får han en pris. Det glimrende innlegget som blei heada i mål av Steinar mot Korsvoll 2 blei slått av RUNE HANSSON.














Årets nykommer 2010
Kanskje ikke den vanskeligste prisen å vinne...siden vi kun hadde to nykommere og siden Khoa kun har spilt en knapp halvsesong. Men en spiller har virkelig gjort seg fortjent til denne prisen med prisverdig innsats i trening og kamp. Årets nykommer er KIM SOLBERG.













Spiller med størst framgang 2010
Er nesten frista til å kåre Arne som vinner av denne prisen og etter en fabelaktig sesong...men en annen spiller har vist stor framgang og vist seg fra en mye bedre side i år enn i fjor. Sportslig og ikke minst sosialt. Vinner er OMER AHMED.













Innsatsprisen 2010
Har vært på flest treninger, vunnet de fleste konkurranser, både onsdagscup, terrengløp og utholdenhetstester. Arrangert styrketrening og tatt seg av oppvarming. Lydhør og voksen. En drøm å trene. Den gjeve innsatsprisen 2010 går til JAKOB SANDE!

Ingen kommentarer: