tirsdag 7. desember 2010

Takk for oss!

Ett år etter sammenslåingen med Nordstrand er det slutt for seniorfotballen på Hallagern for denne gang.

Den gjengen som utgjorde a-laget på Ljan og som det siste året har levd under navnet Nordstrand IF 2 takker nå for seg og melder overgang til Bækkelaget.

Vi har analysert situasjonen og tilbudet i Nordstrand og vurdert det opp mot det tilbudet og opplegget vi har blitt presentert for i Bækkelaget og kommet fram til at det beste for oss er å spille fotballen vår i Bækkelaget. 

Blant gjengen som nå tar turen til BSK er de to spillerne med flest kamper i Ljans historie, Steinar Rotevatn og Rune Hansson. Blant spillerne er også de to mestskårende spillerne i Ljans historie, Rune Hansson og Arne Torp.

Det var dermed passende at det siste målet som blei skåra i Ljan/NIF2s historie blei skåret av Steinar Rotevatn på pasning fra Rune Hansson. Like passende var det at Arne Torp blei toppskårer i år igjen.

Jeg, trener Ståle Bjørnersen, vil benytte anledningen til å takke for meg og for oss. Jeg har hatt veldig mange hyggelige opplevelser som trener, spiller og fotballmenneske på Hallagern og kommer til å savne garderoben, klubbhuset og stemningen på Ljan. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Kristian Rosenberg og avdøde Pål Dalene for den støtten og hjelpen jeg/vi fikk i Ljan. En helt unik støtte og oppfølging!

Jeg vil også takke Kristian og Pål for at de ga meg sjansen til å begynne min trenerkarriere i Ljan. Til slutt vil jeg takke Nordstrand IF for det året vi var en del av klubben.

Da gjenstår det bare å ønske alle i NIF/Ljan lykke til med sesongen 2011. Er vi heldige sees vi igjen på banen til våren!


Med vennlig hilsen
Ståle Bjørnersen

Ingen kommentarer: