Det blei tap mot et amputert NIF3-lag i kveldens generalprøve. Skal vi ta poeng i seriekampen på tirsdag må vi heve oss mange hakk!

NIF2 - NIF3 3-5 (1-1)
Mål: 0-1, 1-1 Nico, 1-2, 2-2 Arne, 2-3, 3-3 Kim, 3-4, 3-5
NIF2: Alexander Mythe; Espen Bye, Christian Gjedtjernet, Nicolay Krohn de Lange, Khoa Lu; Omer Ahmed, Michal Hammer (Tron Halvorsen i 45 min), Kim Solberg, Jakob Sande (c); Steinar Rotevatn (Ståle Bjørnersen i 45 min), Arne Torp.
Gult kort: Nicolay Krohn de Lange

Vi har veldig mye å rette på fram til tirsdag så nå gjelder det bare å bruke helga godt og være utlada og klare tirsdag kl 2015! Jeg gidder ikke skrive noe langt foredrag om hvorfor det gikk som det gikk. Jeg nøyer meg med å si at vi sviktet over hele fjøla og i alle spillets faser og taper mot et NIF2-lag som låner 2-3 spiller av oss, har en utespiller i mål og hører hjemme i 5.divisjon...

To av måla våre kom etter dødballer. Nico skårer etter at vi vinner igjen en ball og kriger oss fast etter et langt kast. Steinar header i tverrliggeren. Nico banker inn returen. Kim skårer etter en corner. Jakob får ballen på bakre stolpe og sleiver den ut i returrommet. Der står Kim og dunker ballen i mål fra 20 meter. Fin prestasjon.

Arne sitt mål kommer i spill mot etablert angrep. Han blir fint frispilt av Jakob(?) etter godt samarbeid mellom Jakob og Khoa og setter ballen sikkert i mål i nærmeste hjørne.

Vi kan jo også ta med oss at Michal slår innlegget og Steinar skårer 3-4-målet for NIF3. Så vi har en finger med i vårt eget tap. Steinar spilte 45 for NIF3, Mikke 25. I tillegg spilte Per 90 minutter og gode gamle Dida Steiro 45 minutter for NIF3.

Etter kampen spilte Tron, Ståle og Rene 90 minutter for NIF4 og tapte 0-5 i 8.divisjon...så en kjempekveld på alle måter...!

Vi sees igjen mandag og opp med hue gutter! Vi skal vinne på tirsdag!