tirsdag 7. september 2010

Herlig seier på Ellingsrud!

I fjor presterte vi årsverste på Ellingsrud og tapte 1-4. I år leverte vi helt andre varer og vant fortjent 4-3!

Ellingsrud - Nordstrand 2 3-4 (1-1)
Mål: 0-1 (14) Arne Torp, 1-1 (33), 1-2 (54) Arne Torp, 1-3 (58) Ståle Bjørnersen, 2-3 (70), 2-4 (79) Jakob Sande, 3-4 (80)
NIF2: Rene Svendsen; Tron Halvorsen, Stig Henning Morken (Bjørnar Andersen i 45 min), Nicolay Krohn de Lange, Bjarne Johan Dyrøy; Michal Hammer (Steinar Rotevatn i 15 min), Kim Solberg, Omer Ahmed (John Bjørnersen i 10 min), Ståle Bjørnersen, Jakob Sande; Arne Torp.

En sulten NIF2-gjeng reiste til Ellingsrud og presterte en god kamp og vi hevde oss kraftig fra fjorårets bortekamp mot Ellingsrud. Tilbake på banen var våre to kapteiner; Stig og Bjørnar. De to midtstopperne spilte en omgang hver i kveld. Kim beholdt kapteinsbåndet så de to krøplingene hadde nok med seg sjøl.

Kampen utspilte seg som det her minutt for minutt, ifølge vår etter hvert faste referent Espen Bye (med enkelte rettelser...):

10 - Så langt er det jevnt uten store sjanser. Begge lag har nesten kommet gjennom et par ganger. Ellingsrud har ballen mest.

11 - Ellingsrud spiller seg helt gjennom, men spissen må avslutte fra veldig spiss vinkel og det blir ufarlig.

14 - Cornervarianten lykkes! Mikke ruller til Ståle som kommer seg inn i 16-meteren og banker ballen inn mot mål med venstre. Arne dytter ballen i mål fra 2 meter. 0-1!

17 - Ellingsrud kommer gjennom på venstre, men Stig takler og rydder opp.

20 - Fin corner fra Mikke, men Nico bommer på ballen på bakre stolpe.

22 - Ståle vinner ballen i høyt i banen og lobber i stolpen fra 20 meter (4 kamper på rad med skudd i treverket fra den kanten nå...bare nevner det...)

25 - Jakob løper seg fint fri på kanten, men innlegget blir litt for langt.

26 - Ellingsrud kommer nesten gjennom, men Bjarne takler fint i siste liten.

30 - Keeper gir retur på skudd fra Arne, forsvaret gir corner rett foran beina på Jakob. Corneren blir farlig. Nesten ganger to fra Omer. Først bommer han på ballen fra fem meter og deretter får han avsluttet rett utafor fra 10 meter.

33 - 1-1. Ellingsrud utligner etter innoverskrudd frispark. Vi er seint på plass, faller for langt inn i boksen og Ståle header ballen mot eget mål. Rene redder mesterlig, men returen blir satt i mål av en Ellingsrud-spiller.

34 - Ellingsruds venstrekant må ut med skade. Han har vært farlig. Halvorsen puster letta ut.

38 - Omer legger fint ned til Arne som skyter over fra 10-12 meter.

---

Pause: En positiv gjeng har god tro på seier. Stig går, som avtalt ut, Bjørnar kommer inn og vi er bestemt på å gå på banen med økt presisjon og tøft press.

---

46 - Ellingsrud avslutter fra 14 meter, men Rene holder skuddet.

50 - Ståle slår et frispark hardt inn fra høyrekanten. Bjørnar header like utafor.

54 - Omer vinner ballen høyt i banen og trer gjennom Arne som enkelt setter inn 1-2-målet. Herlig!

56 - Ellingsrud kommer gjennom og slår inn fra venstre. Heading i tverrliggeren.

58 - Vi vinner igjen ballen høyt i banen. Jakob spiller fri Arne, som igjen spiller fri Ståle. Han drar seg inn i banen og klemmer til. 1-3!

59 - Arne presser fram en corner. Nære igjen. Ståle kommer fri etter corneren og skyter via en forsvarsspiller og i stolpen.

62 - Omer lemper følsomt igjennom til Arne som skyter en halvmeter utafor fra skrått hold.

65 - Ståle legger til Omer som skyter fra 12 meter. Skuddet blokkeres til corner.

69 - Hjemmelaget får skutt fra 15 meter, men Rene redder enkelt.

70 - Vi er for passive i forsvar og straffes hardt. 2-3. Faen!

75 - Ståle slår gjennom Arne, men førstetouchen til toppskåreren vår blir litt for hard.

77 - Omer slår fint fram til Arne, men han bommer litt med headingen sin.

79 - Omer spiller fri Steinar, som har kommet inn på topp. Steinar skyter, keeper gir retur. Jakob er på plass og setter returen i mål. 2-4. Jakobs første mål for sesongen!

80 - 3-4...passivt og sløvt av oss. Vi får ikke bort ballen, er for passive i presset og Rene gjør heller ikke noen stor innsats...dermed er nok en redusering i mål etter et skudd fra 14 meter.

84 - Omer slår fint inn og både Jakob og Steinar er nære på å skåre.

94 - Jada! Seier! Deilig!

Oppsummert er det en sterk borteseier vi noterer i kveld. Ellingsrud hadde vunnet fire av sine seks hjemmekamper til nå. I dag er vi gode både med og uten ball. Vi skulle naturligvis ha punktert kampen ordentlig tidligere, men det er uansett veldig godt å holde av stormen og vinne kampen! Men offside, gutta...har ikke opplevd et lag gå så mye i offside siden småguttelagstida...

Litt skryt til Arne på tampen. Han skåret i kveld sine mål nummer ti og 11 for sesongen. På de to foregående sesongene hadde han 12 mål til sammen og blei toppskårer begge sesonger. Årets sesong kan altså gi han like mange mål som det til sammen...det lukter vel toppskårertittel av dette og...kan og nevne at vi har skåret 22 mål til sammen i år...Arne har altså skåra halvparten av målene. Sterkt!

Kveldens øvrige kamper:
Jardar - Kurer 6-0 i toppopgjøret. Jardar går dermed til topps.
Romsås - Oppegård 4-1. Romsås følger på tredjeplass. Tre poeng bak Jardar.
Høybråten/Stovner - Nesodden 2-0. H/S har dermed fem poeng ned til Oppegård på plassen bak.
Veitvet - Korsvoll 2 spilles i morgen.

Ingen kommentarer: