onsdag 15. september 2010

Uavgjort mot Høybråten/Stovner

En jevnspilt kamp som bølget fram og tilbake endte til slutt med 2-2 og poengdeling.

Nordstrand 2 - Høybråten/Stovner 2-2 (0-1)
Mål: 0-1 (16), 1-1 Ståle Bjørnersen (65), 1-2 str (69), 2-2 Arne Torp (str) (75)
NIF2: Alexander Mythe; Tron Halvorsen, Nicolay Krohn de Lange (Steinar Rotevatn i 5 min), Stig Henning Morken (c), Bjarne Johan Dyrøy; Michal Hammer, Kim Solberg; John Gustav Laugerud (Per Bjarne Lindstad i 30 min), Ståle Bjørnersen, Jakob Sande; Arne Torp.
Gult kort: Ståle Bjørnersen

Vi stilte med ni av de samme som starta kampen mot Ellingsrud. Vi skulle ha starta med ti av de samme, men Omer fikk ikke anledning til å stille på kamp og siden ingen (!) andre innbyttere var på plass med et kvarter til kampstart var det tid for fjorårets beste ljansspiller, John Gustav, til å spille fra start for første gang etter ankelbruddet. I tillegg erstatta Alex Rene mellom stengene.

Da gir jeg ordet til referent Espen Bye:

2 - Høybråten/Stovner (heretter H/S av latskapsårsaker) ruller opp farlig angrep, men Bjarne takler til corner.

3 - John Gustav kommer fint fri og slår inn fra høyre. Ingen når innlegget.

5 - H/S skyter fra 14 meter, men Alex holder skuddet.

9 - Det bølger litt fram og tilbake uten store sjanser nå.

13 - Farlig innlegg, men Alex plukker ballen etter at den går litt hit og dit.

16 - 0-1. Skudd fra 10 meter toucher innom en forsvarer og vil ligger plutselig under. Situasjonen blir farlig etter at Ståle gjør et elendig forsøk på klarering med hælen(!).

20 - H/S er farlig frampå igjen, men vi får etter hvert klarert ved Alex.

29 - H/S skyter frispark rett i muren. Vi setter i gang en kontring og Arne er nesten gjennom.

34 - Flott angrep. MIkke slår på Kim som flikker til Jakob. Jakob går nedover kanten og slår inn i feltet. Kim er litt for seint framme.

37 - Tron slår opp på Arne som legger igjen til Ståle. Skuff fra Ståle går høyt over mål. Bra tendenser der.

38 - Ståle skyter frispark fra 30 meter, men keeper holder ballen.

44 - Jakob spilles fri på venstrekanten, men innlegget blir for dårlig. Han hadde muligheten til å slå på første touch til to ledige NIF-spillere, men drar den over på høyre og da har bevegelsen stoppet opp og innlegget blir for dårlig. Synd for der hadde vi 3-4 spillere inne i feltet.

---

Vi fikk kjørt oss bra i starten av kampen. Vi var rett og slett ikke ordentlig klare for kamp. Etter hvert roer vi oss ned og kommer i gang med litt spill. Relativt sjansefattig omgang. John Gustav har kjempa seg gjennom sin første hele omgang på nesten ett år på bra vis og er klar for å runde det hele av med 10-15 gode minutter etter pause.

---

46 - Ståle slår frispark inn fra 40 meter. Nico er nær på å nå den.

49 - John Gustav legger opp til Arne som legger igjen til Ståle. Ståle dyttes overende. Skulle hatt straffe?

49 - Alex gir retur på skudd og er ikke akkurat lynrask med å komme seg opp igjen...returen smeller i tverrliggeren fra skrått hold.

51 - H/S skyter over fra 25 meter etter langt oppspill.

54 - Alex slipper skudd/innlegg, men plukker returen sjøl.

55 - Mikke får en retur ut på 20 meter, men skyter til side for mål.

56 - Per kommer inn for John Gustav. Tron går fram som kant. Per spiller høyeback.

57 - Per slår fint opp på Arne som vinkes av for offside.

60 - En retur faller ned til Jakob som skyter over fra 10 meter. Han blir hardt presset i det han knaller til, men ballen suser altså over vinkelen. Nære på!

62 - Arne får skutt fra 16 meter, men keeper er holt oppunder tverrliggeren og redder.

63 - Arne skyter igjen. Denne gang fra 14 meter, men keeper dytter ballen til corner.

63 - Fint frispark fra Mikke, på 35 meter. Ståle løper seg helt fri, men header på merkelig vis over fra 2 meters hold. Kjempesjanse!

65 - H/S-backen bommer i det han skal prøve å bryte. Tron plukker opp og spiller gjennom Ståle, som lobber enkelt over keeper. 1-1!

68 - Kommunikasjonssvikt i forsvar, men vi stresser H/S til å skyte over.

69 - H/S får straffe etter kommunikasjonssvikt mellom Alex og Per. 1-2.

73 - Kim kjemper seg fri på kant og slår fint inn. Ståle når ikke helt fram på innlegget.

75 - Kim forsøker en brasse etter langt kast. Skuddet går i hånda til en forsvarer og dommer dømmer helt korrekt for straffe. Arne er sikkerheten sjøl, setter den høyt og det står 2-2.

78 - Ståle lader fra 15 meter, men skuddet blokkeres i siste liten.

81 - H/S slår langt frispark. Vi taper hodeduell og de kommer aleine gjennom, men skyter utafor. Her er vi heldige!

83 - Jakob skyter rett på keeper fra 25 meter. Han hadde fri bane mot mål og burde tatt den med seg lenger før han skjøt.

85 - Vi kontrer, men Jakob skyter utafor fra 20 meter.