torsdag 9. oktober 2008

Vembli er kretsmestere

Vembli klarte 2-2 mot Hammersborg i går kveld og er dermed kretsmestere i 5.divisjon 2008.

Alle målene i gårsdagens kamp kom i andre omgang. Vembli gikk i andre omgang opp til 2-0 før Hammersborg fikk en mann utvist midtveis i andre omgang. Med ti mann kjempa Hammersborg seg inn igjen i kampen og skåra to ganger. Men med et Vembli som pakka seg sammen foran eget mål (høres det kjent ut?) klarte ikke Hammersborg å skåre målet som ville gitt dem KM-tittelen.

Utfra kampene vi har spilt mot de to lagene er det vel liten tvil om hvem som var det beste laget. Likevel er det altså Vembli som blir kretsmestere. Det viser vel at ballen er rund eller noe...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snakk om å være bitter da heller.
det er jo ikke tvil om hvem som var det beste laget over to kamper. Det er vel Vembli som troner øverst igjen andre året på rad da eller?? ta tapet med fatning gutter!!

Den finslepte bjørnen Reidar Andrè Frick sa...

Hehe..vi får heller ta dere til neste år. Vi er slett ikke bitre, men mer overraska. For ut fra de to kampene vi spilte var Hammersborg et MYE bedre lag enn Vembli. Jeg sier ikke at vi burde ha blitt kretsmestere. Til det spilte vi alt for dårlig i de to kampene. Jeg sier bare at jeg er svært overraska over at dere (jeg antar at du er fra Vembli) klarte å holde unna mot Hammersborg...

Anonym sa...

helt utrolig at ikke hammersborg tok hjem det her.
Desidert det beste laget av de to.

Nash

Anonym sa...

Haha.. Artig å høre at Hammersborg er et MYE bedre lag enn Vembli. For det første var det mer motstand i Ljan enn Hammersborg under KM. For det andre ledet Vembli fortjent 2-0 over Hammersborg - at de kom tilbake var en naturlig konsekvens at man prøver å dra i land seieren, og blir for defansiv. Åpenbart noen som ikke liker å bli slått i fortball, men sånn vil det alltid være.