Mål: 1-2 Michal Hammer, 2-2 Arne Torp, 3-2 Arne Torp (straffe)

Ljan's lag: Alex Mythe, Dennis Fjellseth (Håkon Smith-Isaksen i 45 min), Per Lindstad (Espen Bye i 20 min), Nicolay Lange (Stig Morken i 45 min), Terje Landsgård, Andreas Ovedal (Jørgen Ankerstad i ? min), Michal Hammer (Thomas Hellenes i 20 min) , Tron Halvorsen (John Bjørnersen i 45 min), Ståle Bjørnersen, Arne Torp, John Gustav Laugerud

Gult kort: Tron Halvorsen, Ståle Bjørnersen

Hallagerbanen 17. april 2009:

Fredag 17.04.2009 var det duket for Ljans siste treningskamp før alvoret braker løs i 2009- sesongen.

Motstander var Vembli, som vi Ljansgutta følte hadde slått oss noe ufortjent (1-0) i KM høsten 2008. Dermed skulle det ikke være noe å si på motivasjonen før denne kampen.

Det stemte dog ikke helt fra start av i denne kampen. Vi kom oss ikke framover med ballen etter bakken og langballene ble for upressise slik at vi sjelden greide å etablere noe spill på motstanderens banehalvdel. Det at vi var litt passive og på etterskudd førte til at Vembli fikk lov til å gå opp i en 2-0 ledelse utover i omgangen.

At Andreas, vår kaptein for dagen og anker på midtbanen, måtte ut med strekktendenser var heller ikke heldig. Jørgen kom dog inn som ett friskt pust, fikk seg litt rom inne i 16-meteren og slo inn til Mikke som reduserte før pause. Viktig mål!

Annet som er vedt å nevne i 1. omgang er Ståles stupheading fra kloss hold rett på keeper, hvor han vel strengt tatt hadde tid til å ta ned ballen og rulle den inn. Og et par fine, men resultatløse innlegg fra Dennis. Ljansgutta spilte seg litt opp mot slutten av 1. omgang og gikk i garderoben med nytt mot.

I 2. omgang var Ljan med fra første spark på ballen. Vi greide bedre å etablere eget spill på motstanderens banehalvdel både etter bakken, med lange krossere og ved ballgjennvinninger høyt oppe i banen. Evigunge Arne fikk æren av å pirke inn en corner til 2-2. Nå var
Ljansgutta på gang!

Vi tok mer og mer over utover i omgangen. Vembli så ut til å bli ganske kjørt etter hvert og skapte svært lite i 2. omgang. Avgjørelsen falt da Jon ble felt på vei inn i Vemblis 16- meter og fikk straffe. Dommeravgjørelsen så helt grei ut fra undertegnedes side som på dette tidspunktet hadde kommet inn på høyre back og det var heller ingen høylytte protester fra Vembli. Straffen satte Arne sikkert i mål og ble med det matchvinner! Vembli maktet altså ikke å svare på dette og Ljan kontrollerte kampen inn til 3-2 seier.

Referent: Espen Bye