onsdag 29. april 2009

Nytt stortap for Ljan

Ljan IF - VIF 3 3-8 (3-5)
Mål: 1-1 Jørgen Ankerstad, 2-1 John Gustav Laugerud, 3-2 John Gustav Laugerud.
Ljan: Per Ivar Andersen - Espen Bye, Bjarne Johan Dyrøy (Bjørnar Andersen i 25 min), Nicolay Krohn de Lange, Dennis Klausen Fjellseth - Andreas Ovedal (c) (Tron Halvorsen i 25 min), Jakob Sande, John Bjørnersen (Rune Hansson i 25 min), Arne Torp - Jørgen Ankerstad, John Gustav Laugerud (John Bjørnersen i 20 min( Thomas Hellenes i 5 min)).
Gult kort: John Bjørnersen

Den vanskelig starten av årets sesong fortsetter. På grunn av alle skadene klarte vi bare å stable på beina 15 mann til kampstart i årets første hjemmekamp. Og etter å ha plukka åtte baller ut av eget nett kan vi vel ikke kalle oss et solid defensivt lag for øyeblikket...

Dagens referat blir en kort beskrivelse av målene. Med 11 mål bør jo det bli et langt nok referat...:

0-1 (2) En VIF-spiller kommer fri på venstrekanten. Tre av våre fire forsvarsspillere er utspilt der ute og den fjerde kommer for seint inne i midten. Dermed får VIF-spissen en enkel oppgave med å sette ballen i mål aleine med Pjusken.

1-1 (19) Espen slår et langt frispark. Jakob stusser til Arne som stusser videre til John Gustav. JG dribler elegant av VIFs venstreback og slår et nydelig innlegg som Jørgen header i mål på bakre stolpe. Pjokken valgte å juble før han heada ballen i mål...nydelig skåring.

2-1 (28) Andreas vinner balllen i midtsirkelen og spiller rolig ballen til John. John finner Arne i mellomrommet. Arne trer ballen gjennom til John Gustav som avslutter enkelt og greit aleine med keeper. 2-1.

2-2 (29) En VIF-spiller får ta med seg ballen og gå innover i banen. Fra 35 meter skyter han, ballen seiler inn, over Per Ivar.

3-2 (33) Pjusken slår et langt oppspill som Arne forlenger til Pjokken. Pjokken løfter ballen i bakrom. Der kommer John Gustav stormende, bruker en touch til å få kontroll på ballen og hamrer inn 3-2 aleine med keeper.

3-3 (35) Igjen utligner VIF med en gang. Et skudd fra 20 meter blir slått ut i feltet av Per Ivar. Først på returen er en VIF-gutt og dermed 3-3.

3-4 (43) Frispark fra 25 meter. Går rundt muren og rett i mål.

3-5 (44) Vi har tilsynelatende kontroll på et VIF-gjennomspill. Men så sovner vi i backrekka og en angrepsspiller fra gjestende smetter gjennom og skårer aleine med keeper.

3-6 (47) Mens Per Ivar stiller mur på et VIF-frispark er det ingen utespillere som viser den kynismen som må til på dette nivået. Muren starter og stille seg sju-åtte meter fra skuddet og ingen går foran ball. Dermed skyter VIF-spissen mens Pjusken stiller mur. Ballen går rett inn i lengste hjørne.

3-7 (64) En VIF-spiller blir revet ned i feltet. Fra sidelinja så det helt unødvendig ut siden Pjusken hadde kontroll på ballen. Straffen er helt korrekt og går i mål til 3-7.

3-8 (76) Skudd på hel volley fra 25 meter. Per Ivar er på ballen, men den går inn. Dermed er årets fjortende mål sluppet inn....

Ingen kommentarer: