mandag 19. april 2010

Nordstrand 2 - Sesongen 2010

Fra venstre: Bjarne Johan Dyrøy, Khoa Lu, Michal Hammer, Jakob Sande, Omer Ahmed, Håkon Smith-Isaksen, Steinar Rotevatn, Arne Torp, Bjørnar Andersen, Stig Henning Morken, Espen Bye, Tron Halvorsen, John Bjørnersen, Kim Solberg og Vegard Grimstveit.
Ikke tilstede: Ståle Bjørnersen (tok bildet), Nicolay Krohn de Lange, Andreas Ovedal, John Gustav Laugerud og Rune Hansson.
Backup-spillere som hjelper til ved behov: Rene Svendsen, Alexander Mythe og Per Bjarne Lindstad.

Nye spillere: Khoa Lu (fra Holmlia, på vei inn nå) og Kim Solberg (comeback).

Spilleravganger: Per Ivar Andersen, Thomas Hellenes, Jørgen Ankerstad (NIF 1), Morten Setsaas og Terje Landsgård (Grane)

Da er vi klare for sesongstart. I morgen kveld kommer Kurer på besøk til Niffen (!?). Det er første gang også vi spiller på Nordstrand så det blir en ny opplevelse for oss. Men vi gleder oss veldig til å ta fatt på en ny sesong - denne gang på Niffen! Vi har heller ikke møtt Kurer tidligere. Morgendagens motstandere rykket ned fra 3.divisjon i fjor og vi skal sørge for at de får et tøft møte med 4.divisjon!

For to år siden tok vi i mot Kolbotn 2 til serieåpning på Hallagern med sluttresultatet 6-1. Arne skåra to, John skåra ett, Espen Starheim og Dida Steiro skåret ett mål hver, mens det siste målet var et sjølmål. I fjor tok vi turen til Rustad i serieåpninga. Det gikk ikke like bra - vi reiste hjem med tap 0-6, ett rødt kort til Terje Landsgård og skader på Stig, Michal, Stig og Per. I år satser vi på at pendelen svinger i vår retning og at det blir en ny trepoenger!

Så da er det bare å møte opp på Nordstrand i morgen, ta på oss ljansdraktene våre (...) og spille vår første kamp som Nordstrand-spillere! Lykke til alle sammen! Jeg gleder meg i hvert fall veldig til en ny sesong!

Ingen kommentarer: