tirsdag 18. mai 2010

Nytt tap tross framgang

Vi viste klar framgang siden sist, men utfallet blei det samme - tap igjen. Nå må vi reise oss gutter!

Romsås - Nordstrand IF 2 3-1 (2-0)
Mål: 1-0 (9), 2-0 (40), 3-0 (61), 3-1 (85) Arne Torp (straffe)
NIF2: Bjørn Ruud; Edson David (Vegard Grimstveit i 7 min), Bjarne Dyrøy, Bjørnar Andersen (c), Sam; Jørgen Ankerstad, Tron Halvorsen (Håkon Smith-Isaksen i 35 min (Per Bjarne Lindstad i 22 min)), Michal Hammer (John Bjørnersen i 17 min), Kim Solberg, John Bjørnersen (Omer Ahmed i 45 min); Arne Torp
Gule kort: John
Rødt kort: Kim (to gule)

Etter nok en jevnspilt kamp sitter vi igjen med null poeng. Vi har ikke akkurat flyt om dagen...sjansestatistikken etter dagens kamp viser 4-3 til Romsås. Og sluttresultatet blei altså 3-1. Men vi må ta med oss den framgangen vi kan og vi var mye tryggere defensivt i dag enn vi var mot Oppegård. Offensivt spiller vi tidvis bra fram til 30 meter. Deretter stokker det seg og vi har ikke helt trua på det. Her må vi jobbe mer. Et kort resume av de viktigste hendelsene i dagens kamp følger:

9 - Vi har ballen, bør klarere, men spiller på tvers i eget forsvar og opp til midtbanen. Der sover både Kim og John litt og lar en Romsås-spiller bryte foran. Han setter fart mot forsvaret vårt og spiller fri spissen sin. Spissen banker til fra 10 meter. 1-0.

20 - John får gult kort for en takling.

29 - Michal klemmer til fra 25 meter, får godt treff, men må se ballen fly over målet.

30 - Kim får gult kort for en ettersleng.

31 - Tron må gi seg med strekk. Inn kommer en småsjuk Håkon. Håkon går ned på venstrebacken. Sam går opp som høyre indreløper.

34 - Jørgen slår en fin bakromspasning til Arne. Arne prøver å få med seg folk, men det strander.

38 - Vår første og kampens andre målsjanse kommer etter en dødball. Mikke slår corner fra høyre. Bjørnar løper seg fri foran mål, men header utenfor fra fem meter.

40 - Kampens tredje målsjanse gir kampens andre mål. En Romsås-spiller får stå upressa på 22 meter og klemmer til. Ballen går langs bakken og under Bjørn. 2-0. Bjørn er nok ikke helt fornøyd med den...målet kom for øvrig mot etablert forsvar.

41 - Straffe! Roper vi, men blir vi hørt? John ligger plutselig horisontalt i lufta inne i 16-meteren, men dommeren blåser ikke.

42 - Målsjanse Romsås. De drar seg fri på høyrekanten og legger inn. På seks meter får en Romsås-spiller heade upresset. Men han header svakt langt utenfor.

Pause - Omer kommer inn for John.

55 - Halvsjanse NIF2. Kim og Arne kjemper godt inne i Romsås-feltet. Begge har avslutnigner som blir blokkert.

60 - Halvsjanse NIF2. Dødball. Mikke slår inn frisparket fra høyrekanten. Omer header over.

61 - Overgang Romsås. De stormer oppover høyrekanten og slår inn foran mål, der teller vi feil og kommuniserer dårlig og på bakre stolpe dukker det opp en spiller som dytter inn 3-0. På Romsås fjerde målsjanse.

66 - Håkon sliter med pusten og går av. Inn kommer Per og tar plass på venstrebacken.

68 - Ny halvsjanse til NIF2. Jørgen drar seg innover og skyter hardt fra 25 meter. Keeper redder greit og gir ikke retur.

70 - Denne gangen er det Per som er på et raid og drar seg fri på høyrekanten og skyter. Også han rett på keeper.

73 - Mikke går ut. John går inn. Vi legger om til to på topp. John skal jage bak Arne.

80 - STOR målsjanse til NIF2. Edson slår frisparket fra 40 meter. John vinnner i lufta og header ned til Omer, som står helt alene på hjørne av 5-meteren og prøver å løfte ballen opp i nærmeste kryss når keeper kommer mot ham. Men skuddet går over mål.

83 - Før jeg rekker å bytte ut Kim og sette inn Vegard så er Kim utvist. Et noe billig gult kort gir Kim to gule for kampen og dermed rødt. Noe strengt dømt, men ikke noe justismord.

84 - Edson går ut og Vegard kommer inn.

86 - Straffe! Ja! Denne gangen er ikke dommeren i tvil. John er på vei gjennom og blir klipt ned. Arne er tryggheten sjøl, sender keeper feil vei og skårer sitt andre for sesongen. Dermed 3-1. Dessverre har jeg ikke notert noe nevneverdig etter dette og det ebber dermed ut med 1-3-tap. Jeg har notert ned alt relevant som skjedde i kampen og som dere ser av referatet er dettte relativt jevnspilt. Så det er ingen grunn til å grave seg ned. Vi spiller jevnt med disse lagene her og vi skal slå de og. Allerede om ei uke har vi en ny sjanse!

Øvrige resultater:
Jardar - Korsvoll 2 2-3
Høybråthen/Stovner - Kurer 0-4
Ellingsrud - Nesodden 0-0
Veitvet - Oppegård spilles i dag 5-0

Ingen kommentarer: