tirsdag 15. juni 2010

ENDELIG kom seieren!

Etter åtte kamper uten seier vant vi endelig vår første seriekamp. Korsvoll 2 blei slått 5-3 på bortebane!

Korsvoll 2 - Nordstrand IF 2 3-5 (2-3)
Mål: 0-1 (12) Arne Torp, 1-1 (14), 2-1 (25), 2-2 (28) Omer Ahmed, 2-3 (32) Arne Torp, 2-4 (62) Ståle Bjørnersen, 3-4 (87), 3-5 (93) Ståle Bjørnersen (str)
NIF2: Rene Svendsen; Espen Bye, Bjørnar Andersen (c) (Stig Henning Morken i 35 min), Nicolay Krohn de Lange, Khoa Lu; Omer Ahmed (Håkon Smith-Isaksen i 28 min), Michal Hammer (Omer Ahmed i 8 min), Kim Solberg, Jakob Sande; Steinar Rotevatn (Ståle Bjørnersen i 45 min), Arne Torp (Steinar Rotevatn i 2 min)
Gule kort: Jakob Sande og Arne Torp
Rødt kort: Ett til Korsvoll 2

Etter målkalaset på Korsvoll var det altså vi som tok med oss alle tre poengene hjem. Etter åtte kamper, to poeng og kun sju skårede mål var vi vel ikke en fryktet motstander for vertene fra Korsvoll. Men etter kampen har vi ni kamper, fem poeng, tolv skårede mål og vår første seier for sesongen! Vi kan vel ikke annet enn å si oss veldig fornøyde?!

La oss følge den faste oppskriften vi har brukt på kampreferater her på bloggen denne sesongen: Ta det kronologisk fra start til slutt:

8 - Kampens første målsjanse faller til Korsvoll. Mot etablert forsvar spiller de seg fri på høyrekanten. Innlegget blir satt i tverrligger av spssen deres.

11 - Nytt tverrliggertreff fra Korsvoll 2. Denne gangen på et langskudd fra 25 meter. Nok en gang en målsjanse etter spill mot etablert forsvar.

12 - Men så er det vi som tar ledelsen! Rene kaster ut til Omer. Han tar med seg ballen og slår en flott langpasning i bakrom til Arne. Arne løper fra sin stopper og setter ballen sikkert i mål aleine med keeper. 0-1.

14 - Utligningen kommer kjapt. Pirkete puslespill på egen 20-meter førere til brudd og frispark mot. Frisparket går via Khoa og setter Rene litt ut av spill. Dermed ligger utligningen i nettet bak vår danske gjestekeeper.

25 - Ut av intet skårer Korsvoll 2 igjen. På direkten skyter en Korsvoll-spiller over Rene og i mål fra 25 meter. Jeg trodde bare det var jeg som ikke nådde opp til tverrliggeren når jeg sto i mål jeg Rene? 2-1.

28 - Alle målsjanser blir til mål. Vi har corner i mot. Steinar dunker ballen avgårde. Omer løper igjennom, har to mann hengende på seg og en Torp som langer ut for å støtte han. Omer drar seg fri når han kommer til hjørne av 16-meteren og løfter ballen bort i lengste hjørne. Kjempeskåring! Ti sekunder etter at vi hadde corner i mot skårer vi. Det kaller jeg kontring!

32 - Vi slår en langpasning til Jakob. Han får slått inn foran mål hvor Arne pirker inn ledermålet og med ett har vi snudd 1-2 til 3-2 i løpet av fire minutter. Nydelig!

(Her begynner Ståle og varme opp og Vegard tar over refereringa)

36 - Espen Bye slår frispark mot Omer, som vinner på hodet (!) og header til Michal. SKuddet hans går rett på keeper. Halvsjanse.

40 - Gutta på benken lurer på om Omer og Korsvoll-treneren flørter etter gjentatte blunk, vink og smil.

42 - God overgang fra NIF2 som ender i klabb og babb.

43 - Gult kort til Arne etter en ettersleng.

44 - Gult kort til Jakob etter en sein takling.

I pausen går Steinar ut og Ståle inn. Ellers fortsetter vi som før og var veldig bestemte på at dette skulle vi vinne!

46 - Skummelt innlegg etter corner fra Korsvoll 2. Kontringen ender med skudd over fra Ståle.

55 - Captain Morgan må gå av banen etter en lyskestrekk. Stig kommer inn.

60 - Korsvoll har sjansen, men skyter utenfor.

62 - Vi vinner ballen på midten og spiller fri Jakob på venstrekanten. Han drar seg forbi et par mann og spiller ballen inn til Ståle, som tar med seg ballen mot mål og fyrer til fra 25 meter. Ikke verdens beste skudd, men keeper når ikke langt nok ned i sitt høyre hjørne og ballen går i mål. 2-4!

63 - Håkon kommer inn for Omer. Håkon tar plass på venstrekanten. Jakob bytter over til høyre.

75 - Kim står som en bauta i muren og redder et knallskudd fra 20 meter - med panna - og går ned for telling, men kommer seg på beina igjen og spiller kampen ut.

77 - Korsvoll spiller seg gjennom forsvaret vårt og Rene gjør en glimrende parering - med ballene (?) - og han som skal gifte seg på lørdag!!!

82 - Omer kommer inn for Michal. Jakob tar plass sentralt.

87 - Frispark fra høyrekanten. Rene glipper ballen og en lompe fra Korsvoll spretter i mål. 3-4!

93 - Steinar jobber helhjerta på et frispark fra coach i dypet og felller/dytter/veiver keeper overende. Keeper svarer med å sparke Steinar. STRAFFE!! Keeper utvist! Ståle putter sikkert på en utespiller i mål og vi vinner 5-3!!

Vi noterer oss fra statistikken at Ståle og Arne skårer to mål hver, mens Jakob og Steinar har to målgivende hver og Omer står for et mål og en assist. Mye positvt å ta med seg fra de offensive spillerne våre altså. I tillegg er det verdt å nevne at med Omers skåring så har vi en målskårer under 30 år...

Øvrige resulater:
Jardar - Oppegård 2-1
Høybråten/Stovner - Romsås 2-2
Kurer - Nesodden 2 3-2
Veitvet - Ellingsrud 3-2

Ingen kommentarer: