fredag 4. juni 2010

Jakob vant terrengløpet

Jakob overbeviste stort da han detroniserte Arne og tok hjem seieren i årets klubbmesterskap i terrengløp!

Med tida 19 minutter og 55 sekunder brukte han 41 sekunder mindre enn Arne på de fem kilometerne. Løpet gikk som i fjor fra Linderudkollen til parkerinsplassen nede ved Grefsenkleiva og opp igjen til Linderudkollen - med målgang på kulen.

Vinnertida til Jakob var hele 1 minutt og 51 sekunder enn Arnes vinnertid fra i fjor! Det betyr at også Arne forbedra seg med 1.10 - men han har jo ett år mer erfaring nå...

På tredjeplass kom Espen med tid 21,43. Også den tida bedre enn Arnes vinnertid fra i fjor. Og kanskje enda viktigere - Espen løp fortere enn Per Bjarne gjorde i fjor og er dermed innehaver av Leaseplan-rekorden på løypa! (Bare å ringe når du vil at vi skal dra opp og ta tida på deg og, Per...)

Fra de tre første var det et sprang ned til de tre siste (ja, det var kun seks stykker som løp. I tillegg var Nico på plass og gjorde unna sin løping før han måtte hjem til styre i velforeningen på MÅNTEBELLÅ ÅG HÅLMENKÅLLEN HAGEFORENING. Bjørnar stilte som tidtaker med følge og hadde sågar lagd en riktig så fin medalje til vinneren.)

Nummer fire blei Michal. Han er hakket mindre skranten enn i fjor og forbedra seg fra niende og siste plass i fjor til fjerde plass i år. I tillegg forbedra han tida si med over tre minutter. Ikke verst. Han var likevel over fire minutter bak Jakob.

På femteplass finner vi Håkon, som var 34 sekunder bak Michal. 22 sekunder bak Håkon igjen slepte coachen seg i mål til sjette- og sisteplass - på eksakt samme tid som i fjor - 25,12 (like rævva form i år som i fjor altså...)

At kun seks stykker løp tyder vel ikke på et imponerende oppmøte akkurat. Og når vi ser på hvem som kommer så er det vel heller ingen overraskelser. Blant de som ikke møtte opp er det vel opp til flere som hadde gått av å løpe litt...eller?

Bjørnar gjorde en framifrå innsats som tidtager og har både tatt tidene i mål og tidene hver deltager brukte opp trapppa fra bunn i bakken og opp til hoppet. Resultatene var som følger: