Mål: 1-0 (20) Jakob Sande, 1-1 (45+1), 2-1 (75), 3-1 (90+1)
Ljan: Per Ivar Andersen - Espen Bye(Nicolay Krohn de Lange i 7 min), Terje Landsgård, Bjørnar Andersen (c), Haakon Smith-Isaksen (Bjarne Johan Dyrøy i 35 min) - Thomas Hellenes, Jakob Sande (Tron Halvorsen i 25 min), John Bjørnersen, Arne Torp - Jørgen Ankerstad (Rune Hansson i 20 min), John Gustav Laugerud
Gule kort: Jakob Sande, Terje Landsgård og Tron Halvorsen

Vi viste i dag klar framgang, men måtte likevel reise fra Oppegård poengløse og på bunn av tabellen. Sånn er hverdagen i 4.divisjon.

Vi starta kampen svært friskt og skapte i løpet av de fem første minuttene to store sjanser. Dessverrre misbrukte John Gustav og Jørgen disse to sjansene. Etter 19 minutter hadde Oppegård en enorm dobbeltsjanse, men Per Ivar leverte en glimrende dobbeltredning. Da vi minuttet seinere gikk opp til 1-0 følte vi at motgangen vi har hatt i det siste var i ferd med å snu. Haakon slår et langt innlegg fra venstrekanten. På bakre stolpe smyger Jakob seg inn og setter enkelt og elegant 1-0.

Vi faller litt av utover i omgangen og det siste kvarteret er det Oppegård som styrer kampen. De brenner en kjempesjansen, men får utligninga på overtid i første omgang. En corner blir stussa videre på første stolpe og på bakre stolpe er det en spiller som løper inn umarkert og skårer fra en meters hold. Ikke ufortjent, men veldig surt.

I andre omgang kommer vi aldri opp på det nivået vi hadde den første halvtimen. Vi sliter med å holde på ballen og får heller ikke det defensive trøkket til å sitte. Et kvarter før slutt tar Oppegård ledelsen da en spiller løper inn bak vårt midtforsvar og pirker inn 2-1.

De siste ti minuttene satser vi alt framover og satser på en utligning. Vi legger om til 3-3-4 og har Nico, Rune, John Gustav og Arne på topp. Det lykkes nesten. Arne får en sjansen aleine med keeper, men keeper kommer ut og redder skuddet fra Arne med en beinparade. I stedet er det Oppegård som får skåringa på overtid. Et innlegg fra høyre går over en ellers god Per Ivar til 3-1. Spikern i kista.

Vi trengte både en opptur og poeng i denne kampen. Vi fikk oppturen, men poengene blei igjen på Oppegård. De første 35 minuttene er det beste vi har prestert defensivt i år. Og vi så i dag for første gang i år ut som et fotballag. I tillegg er det gledelig at vi slipper å få straffer, tabber, røde kort og en haug med skader....

Bjørnar som stopper og Thomas i en helt ny rolle som anker var svært positive. Det tar vi med oss videre. Det er også gledelig at vi, til tross for nye skader (Andreas skada seg på trening i går og var derfor ikke med i dag), klarer å stille en 11-er full av vilje og kvalitet. Som jeg har sagt tidligere: Vi jobber knallhardt videre og har full tiltro til at oppturen kommer!

Til slutt vil jeg nevne dommertrioen som gjør en god kamp og jeg vil også gi ros til Oppegård som er et sympatisk og ærlig lag med ryddige folk på sidelinja. At de har fått en tilhengerskare som nok ikke har sammenfallende medlemsliste med Mensa får så være, men engasjementet fra "tribunen" er jo uansett prisverdig...! (Kanskje hjelper denne smiskinga til at Oppegård sender oss noen bilder fra kampen...mail: bjrnersen@gmail.com)