onsdag 10. juni 2009

Arne terrengløpsmester!

Ikke overraskende vant Arne Torp Ljan IFs terrengløpsmesterskap i kveld. Arne avgjorde på oppløpet - opp trappa til hoppkanten i 90-metersbakken på Linderudkollen.

Arne og Per kom likt inn i trappa, men i mål var det 30 sekunder mellom nummer en og to...noen ganger er det fordel å ha halvannen meter lange bein...!

Oppmøtet til terrengløpet var ikke noe å skryte av - kun seks skadefrie spillere, en skadet spiller og to relativt svimle trenere var på plass. Alex var sekretær og tidtaker, mens de åtte andre strevde seg gjennom de fem kilometerne løpet besto av.

Løypa gikk fra Linderudkollen, ned til parkeringsplassen ved Grefsenkleiva og opp igjen til Linderudkollen, med målgang oppe ved hoppet på 90-metersbakken.

Resultatlista var som følger:
1. Arne 21 minutter og 46 sekunder
2. Per 22,16
3. John Gustav 23,55
4. Bjørnar 24,09
5. Jørgen 24,47
6. Ståle 25,12
7. John 26,09
8. Michal 27,25

Flere bilder:
Per puster ut etter å ha bli knekt av Arne opp trappa...


















Vi har ingen bilder av tredjemann på pallen, John Gustav, men nummer fire, kaptein Andersen går her i mål og får high five av Mythe´n. Nevnte jeg at John G blei nummer tre...?!















Pjokken ser noe sliten ut få meter før målgang. Kanskje var det det mislykkede forsøket på å rykke fra Bjørnar som er årsaken til den noe hengende armføringen...til slutt blei han uansett nummer fem.














Vitende om at det sto en fotograf på toppen sparte coachen krefter til en spurt på slutten...
















Nok en Bjørners som avslutter med spurt. Men John var så sliten at han ikke fikk med seg high five-hånda til Alex. Og den er jo ikke helt usynlig, som bildet viser...















Sistemann i mål er en noe sliten kneskadd bardudøl...ladies and gentlemen I give you Michal Hammer!

Ingen kommentarer: