lørdag 13. juni 2009

Tap mot Vembli

Ljan IF - Vembli 2-3 (1-2)
Mål: 0-1 (13), 0-2 (33), 1-2 (36) John Gustav Laugerud, 2-2 (50) Jørgen Ankerstad, 2-3 (65).
Ljan: Rene Svendsen - Nicolay Krohn de Lange (Håkon Smith-Isaksen i 37 min (Vegard Grimstveit i 8 min), Stig Henning Morken, Terje Landsgård - Per Bjarne Lindstad (Nicolay Krohn de Lange i 8 min), Tron Halvorsen, Bjørnar Andersen (c), John Bjørnersen, John Gustav Laugerud - Rune Hansson (Ståle i 45 min), Jørgen Ankerstad.
Gule kort: Terje Landsgård, noen flere?

Fredagens Oslo-Cupkamp mot Vembli endte dessverre med et kjedelig 2-3-tap. Dermed er det bare serien igjen å konsentrere seg om for årets ljanslag.

Det var et lite tilbakefall til gamle synder mot Vembli i kveld. Vi starta tafatt og planløst og spilte en skikkelig dårlig første omgang. Vi havna også tidlig under 0-2. Heldigvis fikk John Gustav redusert til 1-2 før pause så vi var inne i matchen. Målet kom på en retur fra et venstrebeinsskudd av Pjokken Ankerstad.

I pausa kom Håkon og Ståle inn for Nico og Rune. Det første kvarteret av andre omgang kjørte vi kampen og utlignigninga kom etter fint spill. Bjørnar la inn fra høyre og inne foran mål kommer Jørgen fri og setter ballen i mål aleine med keeper. Dessverre faller vi litt nedpå etter dette og Vembli kommer inn igjen i kampen.

Midtveis i omgangen tar bortelaget igjen ledelsen. Et innoverskrudd frispark havner på bakre stolpe. Der er det en vemblispiller som er sist på ballen og styrer inn 2-3. Vi fortsetter å krige på, men skaper ikke de helt store sjansene.

De siste åtte minuttene kommer Nico innpå igjen og han og Bjørnar fronter en angrepsfirer som kriger bra på langballene de får. Kort tid før slutt får John en stor sjanse. Dessverre blei det ikke mål og dermed er det Vembli som avanserer.

Tirsdag får vi ta revansje. Da kommer Manglerud/Star på besøk til Hallagern. Jeg gleder meg allerede!