Mål: 0-1 (34), 0-2 (38), 0-3 (60), 0-4 (83), 0-5
Ljan: Rene - Per (Håkon i 45), Bjørnar (c), Nico, Bjarne (Steinar i 10) - Jørgen, Andreas (Rune i 35), Espen, John(Tron i 35), John Gustav - Arne (Steinar i 55 (Andreas i 25))
Rødt kort: Bjørnar
Gult kort: Bjarne og Håkon

Helsvart dag på jobben for Ljan. 0-5, kapteinen utvist, flere nye skader og Hauketo-seier med påfølgende bunnplassering for Ljan. Skulle ikke fotball være gøy...?

Vi hadde et par brukbare muligheter ved Jørgen og en kjempesjanse ved Arne på 0-0. Men på sine to første store sjanser skårer Oppegård to mål. Gledelig var det vel på et vis at dette tok 38 og ikke fire minutter, som sist.

Etter at Arne gikk ut med skade etter 35 minutter og Bjørnar blei utvist etter 55 blei det vanskeligere og vanskeligere å få med seg noe fra denne kampen. Etter hvert rant da også måla inn.

Vi tar med oss det første kvarteret som en positiv opplevelse, tenker ikke for mye på resten av kampen og mobiliserer som best vi kan fram mot neste tirsdag. Da skal vi slå Bækkelaget!