mandag 31. august 2009

Skjebnekamp på Hallagern

Tirsdag 1.september kl 20:00 er det duket for et skikkelig bunnoppgjør på Hallagern. Bunnlaget Ljan tar i mot laget som ligger nest sist, Ellingsrud, til et nøkkeloppgjør i kampen for å unngå nedrykk. Møt opp og støtt laget!

Ljan og Ellingsrud har begge åtte poeng og ligger med det sist og nestsist på tabellen. Hauketo ligger på plassen foran Ellingsrud med ni poeng. I og med at Nordstrand 2 har trekt laget er det bare ett lag til som rykker ned fra avdelingen. Tirsdagens kamp blir således svært viktig.

Vårkampen endte med 4-1-seier til Ellingsrud etter at de gikk til pause med en 4-0-ledelse. De 45 minuttene er den svakeste omgangen Ljan har spilt i hele år. En gjentakelse av det er ikke aktuelt.

Ljan spiller i 4.divisjon for første gang denne sesongen. Vi ønsker ikke at dette blir den eneste så møt opp og vær med å sørge for at Ljan tar viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk!

Ljan-troppen består av følgende spillere: Rene, Per Ivar, Nico, Terje, Stig, Andreas, Tron, Jørgen, John Gustav, John, Ståle, Simen, Espen, Rune, Jakob, Morten, Steinar og Per