Ljan - TotenKam 2-3 (2-0)
Mål: 1-0 Jakob Sande, 2-0 John Bjørnersen
Rødt kort: Stig Morken - Gult kort: John Bjørnersen
Ljan's lag: Rene Svendsen, Espen Bye, Håkon Smith-Isaksen (Bjarne Dyrøy i 45 min), Terje Landsgård, Nicolay Lange (Stig Morken i 35 min), Michal Hammer, Bjørnar Andersen, John Bjørnersen, Arne Torp, Jakob Sande (Tron Halvorsen i 8 min), Dida Steiro (Rune Hansson i 10 min)
Rødt kort, 2 straffespark imot - 2. omgangen ble ikke den overkjørselen vi hadde trodd etter 1.omgang hvor det så ut som motstanderen fortsatt var på sommerferie og hvor vi hadde ingen problemer med å skaffe oss en 2-0 ledelse til pause. Fine mål av Jakob etter ca. 10 minutter og John etter et haltime. I tillegg burde vi hatt straffespark for en helt klar hands som dommer'n feiger ut på. Nå skal det sies at selv om vi til tider rundspilte TotenKam skaper vi utrolig lite foran mål. Kun scoringen samt et par sjanser som går til side eller over mål. I tillegg synes det fra tribunen at vi kanskje kunne gitt langt mere gass i 1.omgangen og punktert kampen der og da!! Det kan jo samtidig nevnes at TotenKam også har 3 store sjanser, et innlegg som treffer innsiden av stolpen! et skudd fra 10 meter ( heldigvis traff spissen dårlig) og en heading fra bakerste som gikk rett utenfor heldigvis.
I 2.omgangen legger TotenKam seg lengre opp på banen, noe som resulterer i flere farlige kontringer for Ljan, men igjen er vi alt for upresise foran eller når vi nærmer oss målet til motstanderen. TotenKam virker å ha ristet av seg noe av feriefølelsen og begynner å kommer inn i kampen. Hvorfor vi lar dem begynne å overta er et stort spørsmål, men vi har muligens den tildels enkle 1.omgangen i tankene. I hvert fall resulterer dette i en dobbelsjanse etter ca. 15 minutter i 2. omgangen noe som ender med at Stig (som har vært på banen i 1. minutt) redder ballen på streken med hånda. Rødt kort og straffe.. 2-1 og ny spenning i kampen. Selv om vi nå er redusert til 10 mann virker Ljan som det sterkeste laget, men igjen uten å skape noen sjanser. TotenKam har heller ikke skapt så mye, men når det gjenstår ca. 10 minutter brytes vi på midten. Toten spilleren sender et lang innlegg på bakerste hvor en medspiller får stå helt alene på spissen av 16 meteren. Han skjærer inn og scorer sikkert. Resten av kampen blir det bare kjemping, men helt på tampen feller Terje motstanderen inne i 16 meteren og dommer har ikke noe valg enn å dømme straffe igjen. 2-3 og det umulige har skjedd når man ser hvordan 1.omgangen forløp seg...
Et utrolig kjedelig og unødvendig tap. Forventer et heltent Ljan lag på Ekeberg neste torsdag hvor det blir garantert "krig" mot Rufus.
Ytterligere kommentarer overlater jeg til resten av laget.......