BYGDØY MONOLITTEN 2 - LJAN 5-2 (0-1)

Mål: 0-1 John Gustav, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 Ståle, 5-2
Gule kort: Terje Landsgård, Stig Henning Morken og Bjørnar Andersen.

Ljan's lag: Per Ivar Andersen, Espen Bye (Nicolay Lange i 30 min), Jakob Sande (Ståle Bjørnersen i 30 min), Terje Landsgård, Stig Morken, Michal Hammer (Jakob Sande i 10 min), Tron Halvorsen(Simen Johansen i 45 min), Bjørnar Andersen(c) Arne Torp (Dida Steiro i 45 min), John Bjørnersen (Kenneth Aschehoug i 30 min), John G Laugerud

Etter en jevnspilt 1. omgang, hvor vi scorer etter en tabbe i Bydøy forsvaret, sovner vi totalt når dommern blåser igang 2. omgang. I løpet av 7 minutter har hjemmelaget puttet 3 baller bak Ljan's keeper.
Altså ingen god kveld for Ljan-laget, men det så veldig bra ut etter at John Gustav utnyttet en tabbe av motstanderen og scoret sikkert fra skrå vinkel i det åpne målet 40. minutter ut i 1.omgang. Det ble kommentert på sidelinja at å lede for oss er en stor fordel da 2. omgangene stort sett har vært vår styrke.
Bygdøy Monolitten hadde vært det førende laget i 1.omgangen men de var sørgelig tafatte foran mål. I tillegg stod de veldig høyt med laget, og det var dette Ljan skulle utnytte men for dårlige oppspill som ofte gikk rett i "sekken" eller inn til keeper gjorde at vi heller ikke greide å skape for mange sjanser. Unntaket var når John Gustav kom igjennom midtveis i 1.omgang med fikk for dårlig touch på ballen slik at keeper kunne plukke opp.
2. omgangen startet som nevnt ovenfor med et nytt Bøygdøy lag som nå rett og slett løp i stykker Ljan laget. Vi hadde store problemer med å orientere oss hvor motstanderen var og når man for stå alene i feltet upresset går som oftes ballen inn.
Etter sjokket og 3-1 til motstanderen kommer vi inn i kampen igjen, men fortsatt er vi for upresise når innlegg og enkle avgjørende passninger skal slås. Bygdøy scorer igjen på en dødball, tror det var corner. Nå står det 4-1 men vi kunne fortsatt vært med igjen når Ståle scorer 4-2. Vi presser nå med alt, men det er noe som bremser oss ikveld. Og Bydøy scorer på en ny kontring 5-2 og årets største tap er et faktum.
Denne kampen skal glemmes, alle vet hvor gode vi kan være. 110% innsats neste kamp og vi er tilbake på nivået vi hører hjemme.