mandag 29. september 2008

Kjedelig tap i første KM-kamp

Vembli - Ljan IF 1-0 (0-0)
Mål: 1-0 (50)
Gule kort: Ingen(?)

Ljan IF: Rene Svendsen - Terje Landsgård (Espen Bye i 15 min), Stig Henning Morken, Bjørnar Andersen (c), Bjarne Johan Dyrøy (Haakon Smith-Isaksen i 10 min) - Michal Hammer (Rune Hansson i 20 min), John Bjørnersen, Tron Halvorsen (John Gustav Laugerud i 30 min), Ståle Bjørnersen - Arne Torp, Simen Mørstad Johansen (Dida Steiro i 30 min).

Så blei det altså tap i første KM-kamp. Mot et overraskende svakt Vembli-lag kom vi aldri opp mot vårt beste, men burde likevel helt klart ha vunnet kveldens kamp. Slik gikk det ikke.

Første omgangen ga et stort spillemessig Ljan-overtak. Det var rett og slett for svakt at vi ikke gikk til pause med ledelse. Vi var veldig nære på et par-tre cornere og hadde også flere fine angrep som blei avsluttet med svake skudd rett på keeper eller utafor. Spesielt Ståle skjøt svakt i dag.

Vembli la seg lavt og lot oss spille fotball. Sjøl satsa de på kontringer, men var sjelden farlige. Det var skuffende å ikke gå til pause med ledelse. Skulle vi ha utnytta det spillemessige overtaket måtte vi ha hatt enda større balltempo og bedre avslutninger.

Vi bestemte oss for å heve oss et par hakk til andre omgang. Det skjedde IKKE. I stedet blei vi to hakk svakere. Det blei tafatt defensivt på midten, vi sleit med å få spillet til å flyte og skuddene var fortsatt for svake. Etter drøyt fem minutter av andre omgang mister vi ballen på vei framover, midtbanen blir lurt for lett og skuddet fra 16 meter sniker seg inn i Renes venstre hjørne. En billig skåring og en ufortjent ledelse.

Dermed blei det en kamp mot klokka og mot et lavtliggende Vembli-lag. Men vi kommer aldir opp mot beste nivå. Det blir med halvsjanser. Og når de store sjansene byr seg sitter ikke skuddene. Stig får kanskje den største etter en dødball. Men fra to meters hold blir det heller ikke nå skåring.

Vi hiver innpå alt som er av innbyttere, med unntak av Carlo Nash i buret, men det er ingen som virkelig klarer å heve laget. I det hele tatt er det ikke mange spillerne som presterer opp mot sitt beste i dag.

Nå må vi bare brette opp ermene og sørge for at vi er et 20 prosent bedre fotballag mot Hammersborg om ei uke. For da SKAL vi vinne!

1 kommentar:

Anonym sa...

Her er kampreferat fra hjemmesiden til Wembli http://www.vemblifk.no/kamp.php?id=104