onsdag 17. september 2008

Ny toppkamp for Ljansgutta

Torsdag er det igjen duket for toppkamp. Ljan tar turen til Veitvet for årets siste bortekamp. Veitvet er nummer tre på tabellen, fem poeng bak Ljan. Kampen spilles på Veitvet kunstgress torsdag klokka 2015.

Veitvet er meget sterke hjemme, der har de vunnet sju av åtte seriekamper til nå. Kun Oppegård har reist fra Veitvet med poeng. Forhåpentligvis blir Ljan det andre laget som klarer dette. Veitvet har i likhet med Ljan hatt en litt rotete høstsesong. Laget har tatt ni poeng på tre hjemmekamper og ett poeng på tre bortekamper. Derfor er de nødt til å vinne torsdag for å henge med Ljan og Oppegård på tabellen.

Ljan har også variert i prestasjonene i høst. Noe blant annet det forsmedelige hjemmetapet mot Oppegård bærer preg av. Men i motsetning til Veitvet har Ljan vært like sterke borte som hjemme. Ljan har faktisk tatt mer poeng borte enn hjemme (18-16). Borte har det blitt sterke seiere mot lag som Øvrevoll/Hosle 2 og Oppegård. Vi satser på en ny sterk bortekamp mot Veitvet.

I hjemmekampen mot Veitvet fikk vi se 5.divisjonsfotball på høyt nivå. Veitvet tok ledelsen tidlig, men takket være Stig Morkens seine utligning blei det poengdeling på Hallageren. Les mer om kampen HER.

Til torsdagens kamp må Terje Landsgård og Nicolay Krohn de Lange sone karantene etter sine kort mot Oppegård. I tillegg er Jakob Sande og John Gustav Laugerud uaktuelle. Vi reiser likevel til Veitvet med en sterk tropp, som består av følgende spillere:

Per Ivar, Rene, Bjarne, Espen Bye, Haakon, Kenneth, Tom, Stig, Bjørnar, Tron, John, Ståle, Arne, Michal, Dida, Simen, Rune og Erlend.

Ingen kommentarer: