onsdag 24. september 2008

Serieavslutning torsdag

Torsdag tar vi i mot Turk Genclik til serieavslutning på Hallageren. Det er vel liten tvil om at dette er årets viktigste Ljan-kamp; med uavgjort eller seier rykker vi opp!

Kampen starter altså klokka 2015 torsdag kveld.

I årets første møte med Turk Genclik møtte vi et robust lag som slo mye langt og som var veldig farlige på sine lange innkast. Turk gikk da også til pause med 2-1-ledelse på gresset bak Ikea Furuset. En meget sterke andre omgang sikret likevel Ljan en sterk 5-2-seier bare dager etter at Veitvet hadde måttet ta til takke med 6-6 på samme bane.

Våre skåringer i vårkampen blei skåra av Arne, Kenneth, Dida, Michal og Ståle. Mikke sin skåring var den peneste - et volleyskudd med venstre fra 16 meter. Fra vårkampen husker vi også at Rene redda straffe, men en illsint danske måtte innse at det var en Turk-spiller som var først på returen og satte ballen i mål.

Etter å ha kriga i bunnen hele sesongen har Turk Genclik gjort en sterk høstsesong og redda plassen med god margin. På de fire siste kampene har Turk tre seiere og en uavgjort.

Turks kamper har vært avdelingens mest målrike. På deres 17 kamper har det blitt skåret 114 mål (52-62). På våre 17 kamper har det blitt skåret 73 mål (44-29).

Når det gjelder Ljan og våre sjanser til opprykk så gjorde forrige rundes uavgjort mot Veitvet sitt til at Veitvet ikke kan rykke opp. Men Øvrevoll/Hosle 2 ligger tre poeng bak oss og vil med seier kunne gå opp à poeng med oss hvis vi taper mot Turk. Da vil ØH2 gå forbi oss på bedre målforskjell. Men det skal vi sjølsagt ikke ha noe av - Vi skal jobbe knallhardt, spille topp fotball og slå Turk Genclik!

Troppen til torsdagens kamp består av:
Rene, Per Ivar, Espen Bye, Bjarne, Kenneth, Nico, Stig, Terje, Tom, Ståle, Tron, Bjørnar, Michal, Arne, Rune, Erlend, Simen og John Gustav.

6 kommentarer:

Anonym sa...

f ass....nervøs i dag. Og så mot turk g....det laget som en gang for mange år siden slo ned flere av våre spillere så dommeren måtte blåse av kampen. dere spiller vel bedre mot bedre motstand, så bra at laget er i form. lykke til og gå av banen med en følelse av at dere ikke kunne løpt 1 meter til.

Anonym sa...

takk for det Steinar.

godt å vite at du følger med oss:)

Vi krysser fingrene for en god fotballkamp og opprykk
Alexander

Anonym sa...

nesten viktigere å slå turk g enn å rykke opp, hatoppgjør. jeg setter en kasse rødvin til banens beste i kveld, forutsatt ikke tap, dvs ved uavgjort eller seier.

Den finslepte bjørnen Reidar Andrè Frick sa...

Oi! Nå begynner vi å snakke!

Vi takker for støtten fra leder for Ljan IF Supporters Club Iranian Branch!

Anonym sa...

Hvis hver enkelt spiller yter sitt ytterste, tar det ekstra løpet, ikke er redd for å mislykkes men bare prøver igjen og igjen, har hjulpet medspillere maksimalt, går av banen med følelse nå ga jeg absolutt alt! - da er Iranian branch supporters of Ljan IF happy:)
Gi gass for !"#/&%!"¤()/%!
Ingen skal komme på Hallagern lekestue uten å være redd for å bli taklet over sidelinjen og inn i lysmasten og reise hjem med tosifret tap i baggasjen.

John B sa...

Lykke til fra Hellas ogsaa, stiller meg bak Ayatholla Steinar!